Ching meghozta ifj. Tóth László második győzelmét

A CSI***-W Nemzetközi Díjugrató és Olimpiai Kvalifikációs Csapatverseny első napjának záró versenyszámában a fiatal lovak léptek pályára. A 125-130 centiméterre kiírt kétfázisos versenyszámban a 6 és 7 éves lovak álltak rajthoz.

Az a tendencia, hogy általában az idősebb korosztály szokott a mezőny elején végezni az ilyen típusú összevont kategóriában, és most sem volt ez másként, hiszen a másodiktól a kilencedik helyig 7 éves lovak végeztek. Ezért is nagy siker, hogy ifj. Tóth László saját tenyésztésű hat éves kancájával, Chinggel győzni tudott, méghozzá nem is kis előnnyel.

Második helyen végzett a csehek fiatal tehetsége, Emma Augier De Moussac, megelőzve Zárug Annamáriát, aki szintén egy magyar tenyésztésű lovat, Candyt lovagolta.

A negyedik helyezettnek járó díjszalagot a román Constantin Cojocariu vehette át, aki a Széchenyi István Emlékversenyen is remekelt Handyman nevű lovával. Técsy Attila és Ciarado lett az ötödik, Lehotai Máté pedig a Botka Ferenc tulajdonában álló Licant lovagolva a hatodik a versenyszámban.

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Start- és eredménylisták >>

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.