Jön az olasz sztárlovas, LUCA MARIA MONETA. Az olasz válogatott a 2016-os dániai Eb-n a 10. helyen végzett, és részt vett a franciaországi világbajnokságon. Második lett a veronai, harmadik a lipcsei Világkupán, és idén, Norvégiában már nyert Nemzetek Díját. Májusban pedig a római CSIO-n két méterrel nyerte a korlátugratást. Moneta stílusa egyedi, 1999 óta a Parelli módszerrel képzi a lovait. A francia Michel Robert és a legendás George Morris a példaképei, akik egyengették pályafutását.

URS FÄH az 52 éves svájci díjugrató Je- remia nevű lovával érte el eddigi leg- nagyobb sikerét. Az atlantai olimpián az éremért vetett össze, végül egyéni ötödik helyen végzett. Lovagolt Európa-bajnokságon, Világkupa döntőn és többször a magyar nemzetközi díjugrató versenyeken.

MAX KÜHNER 42 éves, korábban német, 2015 óta osztrák színekben versenyez. Indult Európa-bajnokságon, valamint lovagolt az idei göteborgi Világkupa döntőn. Legjobb lovai Char-donnay, Coeur de Lion, akikkel a világ legrangosabb nagydíjaiban is győzelmi eséllyel startol.

Start typing and press Enter to search