Ifj. Szabó Gábor – 1991. 

Szabó Gábor 12 évesen kezdett versenyezni. 2008-ban indult először kontinensviadalon Prágában Timpex Ábránd nevű lovával, és ebben az évben kezdett lovagolni a Timpex Ménesnél. A következő évben megnyerte az ifjúsági Eb elődöntőjét, 2010-ben fiatal lovas magyar bajnok lett Kiskunhalason. 2011-ben, a fiatal lovak világbajnokságán győzedelmeskedett Timpex Centessel a 259 indulós középdöntőben. 2013-ban már lovagolt a magyar válogatottban a budapesti CSIO-n, és még abban az évben, a dániai Európa-bajnokságon az elődöntőben a 9. helyen végzett. Tavaly a budapesti CSIO nagy győztese volt, hiszen a nyíregyházi Timpex Ménes saját tenyésztésű lovával, Timpex Centtel a hazai közönség előtt meg tudta nyerni a nagydíjat.

Csapatlova Timpex Bölcsész: 2005-ben született sárga kanca, magyar sportló. Apja Timpex Cabale, anyja Hargita Hófehérke, anyai nagyapja Hargita. Tenyésztője a Timpex Ménes.

Horváth Balázs – 1978.

A kecskeméti lovas, aki már 16 éve a Pataki Ménes versenyzője, az elmúlt években meg- nyerte a magyar ranglistát, az elmúlt három évben győzött a Fiat magyar bajnokságon a saját maga által kiképzett PM Jumping Lady-vel, és 2014-ben PM Dianával nyolcadik lett a fiatal lovak világbajnokságán a hatéves kor- osztályban, ami minden idők legjobb magyar teljesítménye. A profi lovas eleganciájával és precíz lovaglásával mindig az esélyesek között van, kitűnő menedzselés jellemzi pálya- futását. A biztos hátteret a kecskeméti Pataki Ménes biztosítja számára. 2015-ben helyezett volt Grazban, Ebreichsdorfban és az olomouci nagydíjakban. Májusban hibátlanul lovagolt a szlovéniai Celje Nemzetek Díjában.

Csapatlova Zordon, 2003-as Ginus apaságú sárga mén, anyja Linda, anyai nagyapja: Góliát. Tenyésztője az Enyingi Agrár Rt.

Hugyecz Mariann – 1983.

A hetényegyházi lovasnő indult ifjúsági és fiatal lovas Európa-bajnokságokon. Hosszabb időt töltött Nagy-Britanniában a jelenlegi angol szövetségi kapitánynál, Diana Lampardnál, majd Németországban, Helena Weinbergnél. Pályafutása során Európa szinte összes nagy versenyén starthoz állt, és Bulgáriában CSIO nagydíjat is tudott nyerni. Az elmúlt években ismét visszatért a válogatottba, és két kiváló képességű lovával meghatározó szerepet játszik hazánk díjugratásában.

Csapatlova: Chacco Boy, 2005-ben született pej herélt. Apja Chacco Blue, anyja Paola, anyai nagyapja PIT 1. Tenyésztője: Lewitzi Ménes.

Tóth László – 1987.

Tóth László 1999-ben, 12 évesen kezdett el versenyezni, és 2001-ben már a felnőtt országos bajnokságon indult. 2002-ben vett részt először ifjúsági Európa-bajnokságon a németországi Hagenben. 2003-ban Budapesten lovagolt először felnőtt CSIO versenyen. 2004-ben tagja volt az ifjúsági bajnokcsapatnak. 2006-ban lovagolt először Nemzetek Díja versenyben, Dániában. A 2012-es budapesti CSIO legeredményesebb magyar lovasa volt Isti nyergében. 2013-ban Európa-bajnokságon, 2014-ben pedig világbajnokságon képviselte hazánkat. Hosszabb sérülés után bíztató formában tér vissza idén.

Csapatlova Isti: 2003-ban született, magyar herélt sportló. Apja Istafan, anyja Lord Major Sissi, anyai nagyapja Lord Major, tenyésztője Takács Péter, Taszár.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search