Magyar fölény a fiatal lovak versenyszámában

A pénteki versenynapot is a fiatal lovak nyitották meg. A dobogón ezúttal a magyar lovasok által bemutatott lovak domináltak.

Az Immunovet 2000 eurós összdíjazású kétfázisos versenyszámában ezúttal nyolc akadály és kilenc erőkifejtés várta az indulókat.

A dobogó legfelső fokát a mai napon egy hétéves ló, Koncz Ferenc Zico Blue apaságú ménje, Genius Conference szerezte meg. Lovasával, ifj. Szabó Gáborral a szünet után röviddel lépett pályára, a páros átvette és végig meg is tartotta a vezetést.

Ifj. Szabó Gábor- Genius Conference
Ifj. Szabó Gábor- Genius Conference

A második helyet az utolsóként induló Mráz Tamás halászta el a versenytársak elől Németh Zsolt Cornet Obolensky apaságú ménje, Cornet Champion-N nyergében, ezzel egy helyezést javítva pénteki eredményükön.

Mráz Tamás - Cornet Champion-N
Mráz Tamás – Cornet Champion-N

Harmadik Burucs Borbála és saját tenyészésű, Nannan-A × Drosselklang II származású kancája, Mia Niana.

Burucs Borbála - Mia Niana
Burucs Borbála – Mia Niana

Az eredményhirdetésre lovagolhatott még a negyedik helyezett Angelos Touloupis és Karima 25, Jakab Levente és Tm Kannan S King, valamint Adrian Schmid és Cevisto.

A lovasoknak Szakály Vera, az Immunovet kereskedelmi igazgatója adta át a díjakat, a versenybíróság jókívánságait pedig Karin Schindele tolmácsolta.

A verseny főtámogatója a Szerencsejáték Zrt.

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Krisztina Hajdu

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.