Mécs Emma nyerte a Five Star Horse Auction díját, svájci győzelem az Alpexavit versenyszámában

125 centiméteres magasságon, 1000 eurós összdíjazással indult a nap, a Five Star Horse Auction Díjáért szálltak nyeregbe a versenyzők, összesen harmincketten.

A nap első versenyszámának startlistáján döntően magyar lovasok szerepeltek, és az eredményhirdetésen is a magyar himnusz csendült fel.
Az első helynek ezúttal Lóránt Attila tanítványa, Mécs Emma örülhetett, aki a Chacco-Blue apaságú PM Chaccerát lovagolta.

Mécs Emma - PM Chaccera
Mécs Emma – PM Chaccera

Az utolsó előttiként induló Babos Gréta rendkívül gyors lovaglással igyekezett az élre kerülni, teljesítménye Timpex Inkával a második helyre volt elég.

Babos Gréta - Timpex Inka
Babos Gréta – Timpex Inka

Néhány tizedmásodpercnyi lemaradással harmadik ifj. Kövy András és Manitu 88.

Ifj. Kövy András - Manitu 88
Ifj. Kövy András – Manitu 88

Horváth Lili és Ploona zárt a negyedik helyen. Ötödik egy olasz versenyző, Carolina Cassina és Chacco Amicor ZM, hatodik Szabó Virág Noémi és Rafiki van de Dennehoeve.

A nap első eredményhirdetésén a Five Horse Auction képviseletében Szalai Klaudia, a versenybíróság nevében pedig Jean-Paul Quintin gratulált a lovasoknak.

Krucsó Szabolccsal indult és vele is zárult az Alpexavit díja 140 centiméteren, de a lovasnak nem sikerült megismételnie pénteki győzelmét.
28 lovaglást, ebből 14 hibátlan pályát láthatott a közöség a 3000 euróval díjazott versenyszámban.

Az elsőséget a svájci Eva Gautschi szerezte meg Oreo vom Weihergut CH nyergében, második Debreczeni Éva és Cortez, akik ezen a magasságon számos győzelmet elkönyvelhettek már a Nemzeti Lovardában.

Eva Gautschi - Oreo vom Weihergut CH
Eva Gautschi – Oreo vom Weihergut CH
Debreczeni Éva - Cortez
Debreczeni Éva – Cortez

A német Michael Viehwegé lett a harmadik hely Casito von der Wuehr nevű heréltjével.

Michael Viehweg - Casito von der Wuehr
Michael Viehweg – Casito von der Wuehr

Negyedik ifj. Szabó Gábor és El Conthero, ötödik Krucsó Szabolcs és Chaccito, hatodik szintén egy svájci lovas, Joana Schildknecht és Napoleon C.

A lovasok az Alpexavit képviselőjétől, Hajdu Petrától vehették át a díjakat, a versenybíróság nevében Schlezák Melinda gratulált.

A verseny főtámogatója a Szerencsejáték Zrt.

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Krisztina Hajdu

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.