Narancsos győzelem a Medium Tour döntőjében

Az Inter Horse Truck által támogatott Medium Tourban 140 centiméteres akadályok várták a döntőn résztvevő 36 lovast. A versenyszámban 14 hibátlan lovaglást láthatott a Nemzeti Lovarda közönsége.

Igazán nemzetközi lett a végeredmény. Egy holland páros végzett az élen, Hessel Hoekstra 8 éves KWPN heréltjével, VDL Legodermus PP-vel.

Hessel Hoekstra
Hessel Hoekstra

A második helyen egy üzbég lovasnak szólt a taps a Nemzeti Lovarda főépületében: Abdurakhmon Abdullaev Otto van de Achterhoek nevű heréltjét lovagolta, alig egy másodperccel csúszott a második helyre.

Abdurakhmon Abdullaev - Otto van de Achterhoek
Abdurakhmon Abdullaev – Otto van de Achterhoek

Harmadik helyen zárt a szlovén Andrej Pavlovic, a Gold Tour döntőjének győztese, aki ezúttal Peach van het Bruggenveldet lovagolta.

Andrej Pavlovic - Peach van het Bruggenveld
Andrej Pavlovic – Peach van het Bruggenveld

A szombaton második helyet elérő német Michael Viehweg – Casito von der Wuehr páros a negyedik helyen zárta a hétvégét. Ötödik a svájci Bryan Balsiger és PSG Starlight, hatodik az osztrák Christoph Obernauer és Kleons Can Fly.

A döntő összdíjazása 4000 euró volt. A lovasoknak az Inter Horse Truck képviseletében Prikler Szilárd gratulált, aki az előző versenyszám után még maga is díjazottként állt a Kóbliban. A versenybíróság nevében Jean-Paul Quintin gratulált.

A verseny főtámogatója a Szerencsejáték Zrt.

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Krisztina Hajdu

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.