Longines: a FEI díjugrató Nemzetek Díja sorozat névadó támogatója, hivatalos időmérője és hivatalos órája

Longines - a névadó támogató

Hölgyem és Uraim, kedves lovassport rajongók!

Mint az új Longines FEI Díjugrató Nemzetek díja sorozat névadó támogatója, hivatalos időmérője és hivatalos órája, nagy örömünkre szolgál, hogy itt lehetünk Magyaroroszágon, ezen az izgalmas, világszínvonalú díjugrató versenyen, amelynek Budapest ad otthont. A Longines büszkén mutatja be a két reflektorfényben lévő versenyszámot, a Longines Nagydíjat augusztus 10-én, pénteken és a Longines FEI Díjugrató Nemzetek Díja versenyt augusztus 12-én, vasárnap. Megtisztelő számunkra, hogy a győzteseknek elegáns Longines órákat adhatunk át kiváló teljesítményükért.

A Longines büszkén mutatja be a rendezvény hivatalos karóráját, a Conquest V.H.P. „Very High Precision” innovatív kvarc modellt, amely kiválóan ötvözi a pontosságot, a magas szintű technológiát és a sportos kinézetet, a márkára jellemző eleganciával. A V.H.P. egyik legfontosabb különlegessége a pontossága – ahogy neve is utál rá – évi +/- 5 másodperc a megengedett járáseltérése, ami a kvarcok között is előkelő értéknek számít. Másik különlegessége a GPD, ami figyeli a mutatók pillanatnyi állását az elméletben és gyakorlatban egyaránt. Ez azt jelenti, hogy ha külső behatás, ütődés, mágneses tér hatására a mutatók elmozdulnának abból a pozícióból, ahol éppen lenniük kéne, akkor a GPD a léptetőmotorok segítségével azonnal visszaállítja a mutatókat a helyükre.

A lovassport mindig különleges szerepet játszott a Longines történetében, hiszen közös értékünk a tradíció, az elegancia és a teljesítmény. A Longines FEI Nations Cup™ Jumping of Hungary CSIO5* Budapest hitelesen közvetíti ezeket az értékeket, így megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk ennek a csodálatos díjugrató versenynek.

Hölgyeim és Uraim, kedves lovassport rajongók, feledhetetlen, élményekben gazdag pillanatokat kívánunk Önöknek itt Budapesten.

Juan-Carlos Capelli
Juan-Carlos Capelli, a Longines alelnöke és nemzetközi marketing vezetője
Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.