Catalina Sfetea győzött a VIP Tour döntőjében is

A Széchenyi István Emlékverseny szombati napján tartották a VIP tour 115 centiméteres döntőjét. 38 lovas állt starthoz ebben a versenyszámban, és 17 hibátlan lovaglás született, így népes összevetésben dőlt el a helyezések sorsa.

A mindhárom napon eredményesen szereplő román lovas hölgy, Catalina Sfetea most is villámgyors hibátlan lovaglást mutatott be Dyra nevű lovával, megelőzve a Talent Programos Müllner Annát, aki Captain Cassonét lovagolta.

Egy másodperccel lemaradva Pecsora Amira Lara végzett a harmadik helyen Bing Bang nyergében Bodnár Annabell, Kollár Péter és Sáli Csenge előtt.

Leggyorsabb négy hibapontos lovaglással a Talent Program lovasa, Koltai Zorka lett a hetedik.

Edző és tanítványa az élen a Bronze Tourban

A Széchenyi István Emlékverseny szombati napja a Bronze Tour 120 centiméteres középdöntőjével vette kezdetét. 53 páros állt starthoz ebben a kétfázisos versenyszámban, ahol edző és tanítványa kettős győzelmet arattak. Göttler Vilmos végzett az élen Jégvirággal, megelőzve tanítványát, a pénteki győztes Bohák-Debreczeni Évát, aki Cortezt lovagolta.

Lehotai Máté is ismét a helyezettek között szerepelt Carry On 13 nevű lovával, ezúttal harmadik, míg Kiss Lizanna pénteki eredményén egy helyet javítva Chaccoval lett a negyedik.

Lóránt Attila tanítványai, az ifjúsági kategóriában versenyző Mécs Emma és Csetényi Lea végeztek az ötödik és hatodik helyen PM Chaccera és Hámor nevű lovaikkal.

Start- és eredménylisták >>

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.