Krucsó Szabolcs Vroom De La Pomme Z-je a legjobb fiatal ló a Gróf Széchenyi István Emlékversenyen

Az idén harmincharmadik alkalommal megrendezésre kerülő Gróf Széchenyi István Emlékverseny utolsó napja a 6-7 éves lovak döntőjével kezdődött, ahol 30 lovaglást láthatott a közönség. Közülük kilenc, többségében az idősebb korosztályt képviselő ló jutott be az összevetésbe. Három olyan ló volt, aki mindhárom napot verőhiba nélkül tudta teljesíteni, így nem született meglepő eredmény azzal, hogy a döntőben is ők szerepeltek a legjobban.

Az összevetés után Krucsó Szabolcs és Vroom De La Pomme Z végzett az élen, megelőzve ifj. Máté Istvánt és a Szombati Gábor tulajdonában álló Chacco Sz-t.

Harmadik lett az osztrák Fritz Kogelnig Jr., aki a 6 éves Utopie-t lovagolta, szoros versenyben megelőzve Zárug Gyulát Cold Blue Boy nevű lovával, illetve Faluhelyi Ádámot Cordiss-szal.

Hibátlanul teljesített még a hatodik helyen végző Weinhardt Virág is az összvetésben London’s Chagana nevű lovával Szigeti Eliza és Lehotai Máté előtt.

Start- és eredménylisták >>

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.