Nyerj páros belépőt a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Versenyre

Kétszemélyes belépőt nyertek a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Versenyre:

2022. június 30., csütörtökre:

  • Kovács-Kerekes Gréta
  • Meinczinger Virág

2022. július 1., péntekre:

  • Balassa Eszter
  • Juhász Imola
  • Forgács Péter

2022. július 2., szombatra:

  • Ács Attila
  • Hinger Andrea
  • A nyerteseket e-mailben értesítjük.

A nyereményjáték kiírása:

Játssz velünk június 27-ig és nyerj páros belépőjegyet egyetlen helyes válasszal a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Versenyre.

Rajongsz a díjugratásért? Az lenne a nyár fénypontja, ha a pálya széléről nézhetnéd végig az év legrangosabb díjugrató versenyét? Akkor jó hírünk van! Mindössze egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnod, valamint feliratkoznod a Riderline hírlevelére, és ha neked kedvez a szerencse, kétfős belépőt nyerhetsz a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Versenyre. Nincs más teendőd, mint kitölteni a lenti űrlapot.

A résztvevők között összesen hét páros belépőt sorsolunk ki a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató verseny csütörtöki, pénteki és szombati napjaira.

Játékszabályzat

A “Nyerj páros belépőt a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Versenyre” c. nyereményjáték hivatalos játék- és adatvédelmi szabályzata:

1. A játék neve és rövid leírása
“Nyerj páros belépőt a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Versenyre” nyereményjáték: jelöld meg űrlapunkon a helyes választ 2022. június 27-én 12 óráig, iratkozz fel a Riderline hírlevelére, add meg az e-mail címed, amin értesíthetünk – és megnyerheted a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Versenyre szóló páros belépők egyikét.

2. A játék szervezője és lebonyolítója, adatkezelője
A játék szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Riderline Magazin kiadója, a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (Cg.: 01-09-172519, Asz.: 24330813-2-42, Szh: 1087 Budapest, Kerepesi út 7., NAIH Engedély: NAIH-82878/2015.), továbbiakban Szervező.

3. A játékban részt vevő személyek és a részvétel feltételei
A játékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött, kizárás alá nem eső természetes személy (továbbiakban Játékos) vehet részt, aki a játék időtartama alatt kitölti űrlapunkat és válaszol valamennyi kötelezőnek megjelölt kérdésünkre. A játékban nem vehetnek részt a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Ptk. 8:1 §-ában rögzített hozzátartozói és közeli hozzátartozói.

4. A játék menete
Ha a Játékos kitölti a “Nyerj páros belépőt a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Versenyre” c. kérdőívünket, akkor:

sorsoláson vesz részt, ahol az űrlapon leadott helyes válaszával kétfős belépőt nyerhet a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Verseny csütörtöki, pénteki vagy szombati napjára.

A kérdőívet minden Játékos csak egy alkalommal töltheti ki. A kérdőív többszöri kitöltése nem növeli a Játékos nyerési esélyeit. Összesen 7 nyertest sorsolunk.

5. A játék időtartama
A játék 2022. június 21-től 2022. június 27-én 12 óráig tart.

6. Nyeremények
7 db páros belépőjegy a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Verseny csütörtöki, pénteki vagy szombati napjára, amely egyszeri belépésre jogosítja a nyertest és kísérőjét. Egy nyertes 1 db páros belépőt nyerhet. A nyereményekkel kapcsolatban felmerülő esetleges adóterheket a Szervező viseli, ezzel kapcsolatos egyéb adóteher a nyertest nem terheli.

7. A sorsolás időpontja
A sorsolásokat a Szervező végzi. A sorsolás helyszíne a Szervező székhelye (1087 Budapest, Kerepesi út 7.). A nyertesek kisorsolására 2022. június 26-án 12 óra után kerül sor.

8. A nyeremények átadása, átvétele
A játékban való részvétel hiányosságáért/hibájáért, az internetes rendszer lassúságáért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget. A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal. A nyeremények készpénzre nem válthatóak, másra át nem ruházhatóak, más napra át nem tehetők. Egy Játékos csak 1 alkalommal egy nyereményt nyerhet.

A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a játékból azon Játékost, aki nem felel meg a részvételi feltételeknek. A nyertes Játékos a nyeremény átvételéről a “Nyerj páros belépőt a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Versenyre” c. űrlapon megadott e-mail címére kiküldött e-mailben kap tájékoztatást a sorsolás napján vagy a sorsolást követő első munkanapon. Amennyiben a Játékos az értesítés kiküldését követő 24 órán belül az értesítést nem igazolja vissza, úgy a Szervező tartalék nyertest jelöl ki.

A Szervező kizárhatja a játékból azt a Játékost, aki számára a nyereményt azért nem lehet átadni, mert kiskorú (azaz a sorsolás napjáig nem töltötte be a 18. életévét), vagy mert az általa megadott egyéb személyes adatok nem valósak, vagy tévesek, vagy a Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

9. Adatkezelés, adatvédelem
A játékban résztvevő minden Játékos részvételével automatikusan elismeri, hogy teljes körűen megismerte és megértette a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja, valamint tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, adatai kezelését a Riderline Kft. szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályi előírások betartásával végzi.

A Játékos a játékban való részvételével hozzájárul, hogy a Riderline Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., a Nemzeti Lovarda és a CSIO Budapest a Játékos személyi adatait és személyes jellegű információit (név, e-mail cím) díjmentesen nyilvántartásba vegye, és a jelen játék lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, továbbá saját marketingtevékenysége során felhasználja.

A Játékos a játék teljes időtartama alatt leiratkozhat a játékról és kérheti regisztrációja törlését az info@riderline.hu címen. A Játékos egyúttal tudomásul veszi, hogy amennyiben kérelmére a játék érvényes időtartamának befejezése előtt következik be személyes adatainak törlése, akkor a Játékosnak a játékban való részvétele – a nyereményre való jogosultságával együtt – megszűnik. A Játékos nyertessége esetén nevét a Szervező nyilvánosságra hozhatja.

10. Kizárás a játékból
A Szervező jogosult kizárni a játékból azt a Játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével (pl. a kérdőívet többszörösen kitöltve, hamis e-mail címeket megadva) próbál részt venni. A Szervező kizárja a felelősségét a rajta kívülálló okokból történő meghibásodásáért, amely időtartam alatt a honlap nem vagy korlátozottan használható, ugyanakkor haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát mielőbb feltárja, illetve megszüntesse.

A Szervező fenntartja a jelen játékszabály módosításának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló tévedésért.

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.