Longines, a lovassport történelmi partnere

A Longines rendkívül büszke arra, hogy a világ lovassportjának aktív támogatója lehet. Mint a legfontosabb versenyek névadó partnere, hivatalos időmérője, a Longines folyamatosan erősíti tradícionális és tartós együttműködését a lovassporttal a világ minden táján.

A svájci márka kezdetek óta eggyé vált a lovassporttal világszerte. A legrégebbi, lovas motívumokkal dekorált Longines óra 1869-ből származik, amelyet egy gyönyörű lovas témájú zsebórasorozat formájában mutattak be. A márka régre nyúló kapcsolata a lovakkal arra bátorította a saint-imieri óragyártókat, hogy fejlődjenek a lovasversenyek időmérése terén. 1878-ban a szárnyas homokóra védjeggyel rendelkező márka kifejlesztette az első kronográffal működő, legendás 20H óraműjét. Ezenkívül a svájci óramárka 1912-ben először támogatott díjugrató eseményt. Ma a Longines szenvedélyes elkötelezettje lovas világnak és különböző szakágainak.

1832 óta a svájci Saint-Imier központú óragyár, a Longines hitvallásának alapja: elegancia, hagyományok és csúcsteljesítmény. A világbajnokságok és a nemzetközi sportszövetségek partnereként és hivatalos időmérőjeként generációkon átívelő tapasztalatai alapján a Longines erős és hosszútávú kapcsolatot épített ki a sport világában az elmúlt évek során. Az eleganciájáról ismert Longines óraművek a Swatch Group Ltd, a világ vezető óragyárának tagja. A Longines márka, a szárnyas homokóra emblémájával több, mint 150 országban van jelen.

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.