A The Longines Master Collection egy ikonikus óraműve – a Longines EEF Series hivatalos időmérője a budapesti elődöntőben

A 2022-es Longines EEF Series budapesti elődöntőjében a Longines büszkén mutatja be egyik legismertebb zászlóshajója, a The Longines Master Collection új modelljét. Ez a holdfázis mutatóval, 24 órás számlappal, valamint 30 perces számlálóval és dátum funkcióval rendelkező automata kronográf fenomenális modell. 2005-ös első bemutatása óta sikeres The Longines Master Collection tökéletesen reprezentálja a márka tökéletes órakészítő szakértelmét.

A Longines órakészítő szakértelmét megtestesítő The Longines Master Collection tökéletesen tükrözi a kiválóság, az elegancia értékeit, amelyek lehetővé tették, hogy a márka a 2005-ös első bemutatóját követően világszerte sikereket érjen el. A technikai kifinomultságukról ismert modellek mindegyike a márka által kedvelt mechanikus óraművel működik, ami az óragyártás hagyományát szemlélteti.

Ez a kifinomult alkotás a dinamikus vonalak és a kompromisszumok nélküli minőség egységével megtestesíti az időtálló klasszikus eleganciát és a csúcsteljesítményt. A szerkezetet az önfelhúzó automata óramű (L687 kaliber) működteti, valamint a kronográf funkciók egészítik ki, azaz egy középső 60 másodperces számlap, egy 6 óránál elhelyezkedő, 12 órás számlálós holdfázismutató, és egy 12 óránál található 30 perces dátumkijelzős számlap. A 9 óránál látható 24 órás számlap és a félhold alakú mutató a dátumot jelzi, amellyel még inkább kihangsúlyozza a márka a műszaki tervezésének merészségét, valamint a mechanikai megbízhatóság iránti fáradhatatlan törekvését. Karcsú és erőteljes geometriájának köszönhetően ezt a technikailag kifinomult órát teljes mértékben azok örömére tervezték, akiknek életük különböző területein kell helyt állniuk, miközben személyes eredményeik terén a minőség feláldozása nélkül szeretnének magas teljesítményt elérni.

Az eleganciára való örökös törekvéseként a Longines egy ezüst „árpaszemmintás” számlapot tervezett, amely festett arab számokkal és kék acél mutatókkal kölcsönöz kifinomult megjelenést karórának. A rendezvényre bemutatott, rozsdamentes acélból készült modell kerek, 42,00 mm átmérőjű tokban, egy karcálló, zafírkristályból készült átlátszó hátlappal rendelkezik a megfelelő láthatóság érdekében. A hozzávetőleg 66 órás tartalék teljesítményét úgy tervezték meg, hogy alapvető előnyöket biztosítson a pontosság, a robusztusság és a megbízhatóság terén. A készlet teljességét a barna aligátorszíj adja, amely finoman ellensúlyozza a számlap domináns színét, kiemelve a dizájn elegánsságát.

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.