Az Európai Lovasszövetség elnökének köszöntője

Örömmel köszöntöm Önt az Európai Lovas Szövetség nevében Budapesten, a Longines EEF Series második elődöntőjének helyszínén.

A regionális selejtező Mannheimben, Pozsonyban, Athénban és Gorlában megrendezett előző négy fordulóját követően 10 csapatot köszöntünk ezen a helyszínen, amelyek közül mindössze 5 jut tovább a varsói döntőbe. Eddig is izgalmas küzdelmekkel örvendeztetett meg minket a sorozat, U25-ös versenyzőink pedig a figyelem középpontjába kerültek kiemelkedő szereplésüknek köszönhetően.

A Nemzetek Díjában négy fős csapatok indulhatnak. Ez a versenyforma különleges szerepet játszik a díjugratás történetében, hisz magas szintű együttműködést és csapatmunkát igényel a siker eléréséhez.

A Longines EEF sorozat azért jött létre, hogy lehetőséget adjon a lovaknak és lovasoknak a fejlődésre, valamint hogy aktívan ösztönözze az induló nemzeteket fiatal tehetségeik bevonására. Azok a párosok, akik ezen a versenyen a pályára lépnek, a holnap igazi sztárjai!
Minden lovas számára meghatározó pillanat, ha képviselheti az országát és a válogatott tagja lehet a Nemzetek Díjában. Sok szerencsét kívánok minden párosnak! Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a szervezőknek és mindazoknak, akik elkötelezetten támogatták és idejüket nem kímélve dolgoztak a sorozat sikeres lebonyolításán. Mindenkinek sikeres versenyzést kívánok itt, Budapesten.

Theo Ploegmakers
Az EEF elnöke

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Borítókép: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.