Lázár Vilmos, a Magyar Lovassport Szövetség Elnökének köszöntője

MLSZ elnöki köszöntő

„Ha az ünnep elérkezik, akkor ünnepelj egészen.
Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata.”
Márai Sándor

Tisztelt Vendégeink! Kedves Lovas Barátaim!

Kettős ünnepre hívtuk, vártuk Önöket! Ünnep számunkra, hogy a CSIO***-W Nemzetközi Díjugrató Világkupa és Nemzetek Díja Csapatversenyen a régió legjobb lovasai állnak starthoz.

Az ünnepeket nem csupán a naptárakban írják piros betűkkel, hanem az ilyen és hasonló események, az örömteli találkozások teszik felemelővé.

A most már hagyományos CSIO versenyeinket, a lovasszakma és a nagyközönség évről évre élénk érdeklődéssel kíséri. A rekordszámú versenyző, a kitüntető érdeklődés arra utal, hogy Budapesten starthoz állni rangot jelent. E lovasesemény lovassportunk társadalmi elismertségét erősíti.

Szeretnénk remélni, hogy a régiónk kiemelt versenye, a szigorú megmérettetés egyre közelebb viszi a magyar díjugrató sportot az európai élvonalhoz.

Idén újult erővel, sikerekre éhezve szurkolhatunk a magyar díjugrató válogatott lovasainak a csütörtöki Nagydíjban és a szombati Nemzetek Díja versenyszámban.

Tisztelt Vendégeink!

Köszönöm, hogy elfogadták meghívásunkat. Érezzék jól magukat nálunk.
A versenyzőknek sok sikert, a bírói karnak jó munkát, a közönségünknek sportélményekben gazdag, kellemes kikapcsolódást kívánok.

Lázár Vilmos
a Magyar Lovassport Szövetség elnöke

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.