Szeretettel köszönti a CSIO3*-W Nemzetközi Díjugrató Verseny résztvevőit és közönségét a Longines

Hölgyeim és Uraim, kedves lovassportrajongók!

A Longines vezetőségének nevében szeretettel köszöntök mindenkit a 2022-es Longines EEF (European Equestrian Federation – Európai Lovasszövetség) Series elődöntőjében, Budapesten. A Longines büszkén mutatja be a Longines EEF Series-t július elsején, pénteken. Az Európai Lovasszövetséggel történő szoros együttműködésünknek köszönhetően Önök számos nagyszerű és egyedülálló pillanat részesei lehetnek.

A várva várt esemény névadó partnereként, továbbá hivatalos időmérőjeként nagyon várjuk, hogy a sportág legjobb lovasait támogassuk, akik négy napon keresztül lélegzetelállító versenyszámokban versenyeznek június 30. és július 3. között Budapesten.
Ennek alkalmából kiváltképpen büszkén mutatjuk be a verseny hivatalos óráját, a Longines Master Kollekció holdfázis kijelzővel rendelkező modelljét. Ez a márka emblematikus darabja, amely az óragyártás szakértelmét tükrözi. A kifinomult alkotás egy holdfázis mutatót tartalmaz és tökéletesen ötvözi az óragyártás precizitását, valamint a hagyományokat, örömöt szerezve ezzel azoknak, akik folyamatosan a precizitásra és kiválóságra törekednek.

A Longines lovassport iránti szenvedélye több, mint 150 évre nyúlik vissza és a márka azóta is osztozik a sportág tradíciójában, eleganciájában és csúcsteljesítményében. Ezen értékek képviselete nagy megtiszteltetés a Longines számára és örömünkre szolgál, hogy a Longines EEF Series elődöntőjének részesei lehetünk Budapesten.

Hölgyeim és Uraim, lelkes lovassportrajongók, feledhetetlen pillanatokat kívánok Önöknek a Longines EEF Series budapesti versenyén.

Matthieu Baumgartner, a Longines marketingért felelős elnökhelyettese

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Borítókép: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.