DorinaDobor divatbemutató a Széchenyi István Emlékversenyen

Május 20-án, szombaton és 21-én, vasárnap a nap fénypontját jelentő versenyszámok előtt DorinaDobor magyar prémiummárka divatbemutató várja közönséget a Kóbli teraszán.

Kovácsné Dobor Dorina alig másfél éve lett divattervező, de már a második márkáját építi fel. Első, pályaindító kollekcióját a világ egyik legrangosabb modellversenyén (Word Top Modell) az International Designer Excellence Award díjjal ismerték el. Nem a kifutók extravagáns világának, hanem a hazai közélet személyiségeinek és a magyar üzletasszonyoknak tervez. Mivel négygyermekes anyaként valósította meg divattervezői álmait, másképp viszonyul a ruhákhoz, mint fiatal pályatársai: miközben az elegancia a védjegye, nem köt kompromisszumot, ha a kényelemről van szó. Úgy gondolja, a divatbemutatónak nem is találhatott volna megkapóbb helyet a Nemzeti Lovardánál. Ruháit úgy álmodta meg, hogy nem csak pazar pompájú termekben, vagy épp extravagáns terekben érvényesülnek, hanem minden társasági eseményen, sőt még a munkahelyeken is ragyognak. Remekül mutatnak a szabadban, a Nemzeti Lovarda pályája mellett, a huszárok előtt, a magyar lovassportért rajongó közönség körében is.

A DorinaDobor magyar prémiummárka legújabb kollekcióját a Gróf Széchenyi István Emlékverseny, olimpiai minősítővel egybekötött Díjugrató Világkupa résztvevői és nézőközönsége két különleges divatbemutató keretében is megtekintheti a Kóbli teraszán:

  • 2023. május 20-án, szombaton a 15 órakor, 155 cm Világkupa és olimpiai minősítő versenyszám a Honvédelmi Minisztérium díjáért CSI*** előtt
  • 2023. május 21-én, vasárnap, 15 órakor a Szerencsejáték Zrt. Grand Prix versenyszámot megelőzően

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.