Arató Alma és Timpex Gála a VIP Tour döntőjének győztese

125 centiméteres magasságon, 13 számozott akadállyal vette kezdetét a Gróf Széchenyi István Emlékverseny szombati napja. A Lipóti Pékség támogatásával megrendezett Small Tour kétfázisos versenyszámában 48 lovas vállalta a megmérettetést és a mezőny fele zárta hibapont nélkül a pályát.

Szoros versenyben dőlt el a dobogós helyek sorsa. A győzelmet ezúttal sikerült megszereznie Bandi Zsanettnak Quinadore nevű kancájával. A páros a pénteki fordulóban a második helyen zárt.

Bandi Zsanett - Quinadore
Bandi Zsanett – Quinadore

Az utolsóként pályára lovagló Zárug Annamária és Firefly a második helynek örülhetett.

Zárug Annamária - Firefly
Zárug Annamária – Firefly

Az erősebbik nemet egyedül Jakab Levente képviselte az eredményhirdetésen, aki Elzino nevű ménjével a harmadik helyet szerezte meg.

Jakab Levente - Elzino
Jakab Levente – Elzino

A dobogós lovasok mellett Horváth Lili és Ploona, Ádám Eszter és Cardigan, valamint Szabó Virág Noémi és Rafiki van de Dennehoeve fogadták Schlezák Melinda gratulációit.

115 centiméteres magasságon hiba-idős elbírálás mellett zajlott a VIP Tour döntője az Alpenspan támogatásával. 39 lovast és 17 hibátlan lovaglást láthatott a közönség a nap második versenyszámában Karádi László pályáján.

Szerencsét hozott a startlistán a 13-as szám az Arató Alma – Timpex Gála párosnak, ugyanis sikerült győzelemmel zárniuk a döntőt.

Arató Alma - Timpex Gála
Arató Alma – Timpex Gála

Pál Hanna Iringó és Mandula nevű kancája szerezte meg az ezüstérmes pozíciót.

Pál Hanna Iringó - Mandula
Pál Hanna Iringó – Mandula

Barnák Dóra Eszter és Papillon Van’T Janshof a harmadik helyen zárták a VIP Tour sorozatát.

Barnák Dóra Eszter - Papillon Van'T Janshof
Barnák Dóra Eszter – Papillon Van’T Janshof

A további helyezések: Vidor Krisztina – Fairy Lou, Patkó Zselyke Zelinde – Castro, Crocco Maya Charlie – Kaiser RW. A lovasoknak Kunné Fekete Alexandra gratulált.

A Gróf Széchenyi István Emlékversenyre a belépés mind a négy versenynapon ingyenes.

A versenyszámokat a Riderline élőben közvetíti.

Start- és eredménylisták »

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.