Szuhai Rodrigo fergeteges győzelme a Medium Tour döntőjében

A versenyhétvége első összevetéses versenyszáma a CSI2* Medium Tour döntője volt. A 47 indulóból 18 páros tudta hibátlanul abszolválni a 135 centiméteres pályát, így igen tekintélyes létszámmal zajlott az összevetés az E-Sporthorses által felajánlott 4000 euróért és a kiváló származású fagyasztott embrióért, valamint a Baileys Horse Feeds különdíjáért.

Kovács Henri és Tambourino már megmutatta az előző napok folyamán, hogy kiváló formában vannak. Amikor fantasztikus gyorsasággal, 32,53 másodperc alatt teljesítették az összevetés rövidített pályáját, teljesítményük felülmúlhatatlannak tűnt.

Kovács Henri - Tambourino
Kovács Henri – Tambourino

Azonban jött a mindössze 15 éves Szuhai Rodrigo Cornet nyergében és a finn páros kiváló eredményét túlszárnyalva, 31,76 másodperces hibátlannal szerezte meg a győzelmet.

Szuhai Rodrigo - Cornet
Szuhai Rodrigo – Cornet

A cseh Natalie Kovarova és Ares nevű ménje tudta a legjobban megközelíteni az éllovasok idejét, így a harmadik helyen zárták a döntőt.

Natalie Kovarova - Ares
Natalie Kovarova – Ares

A helyezetteknek is minden okuk megvolt az ünneplésre, hiszen mindannyian hibátlanul teljesítették a rövidített pályát. A sorrend: Vándor Zsófia – Chacco-Bella, Szuhai Péter – Casallina Psz, Bianca Babanitz – Cantinoso.

A lovasoknak Dallos Gyula miniszteri biztos, prof. dr. Sótonyi Péter, a Magyar Lovassport Szövetség alelnöke és Robert Fekar, a versenybíróság külföldi tagja gratulált az eredményhirdetésen.

A Gróf Széchenyi István Emlékversenyre a belépés mind a négy versenynapon ingyenes.

A versenyszámokat a Riderline élőben közvetíti.

Start- és eredménylisták »

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.