Szuhai Rodrigo a Small Tour döntőjében is megállíthatatlan volt

A Szuhai Horses által felajánlott 1100 eurós összdíjazásért zajlott a 6 és 7 éves fiatal lovak döntője vasárnap reggel a Nemzeti Lovardában. A fiatalabb korosztályt 125, a hétéveseket pedig 130 centiméteres magasságú akadályok várták. A 48 indulóból 21 páros jutott be az összevetésbe, ahol a rövidített pályát nyolcan tudták hibátlanul teljesíteni.

A győzelmet egy hatéves herélt, a Kovács Henri által lovagolt Emerald Van T Ruytershof × Power Light származású Entre Nous Van ‘T Coseveld Z szerezte meg.

Kovács Henri - Entre Nous Van 'T Coseveld Z
Kovács Henri – Entre Nous Van ‘T Coseveld Z

Szuhai Péter és a szintén hatéves Chacco Chau Ps javítva előző napi eredményükön a második helyen zárták a döntőt.

Szuhai Péter - Chacco Chau Ps
Szuhai Péter – Chacco Chau Ps

A hétévesek mezőnyéből csak a cseh Natalie Kovarova által bemutatott Lady Concern du Rezidal tudott feljutni a dobogóra.

Natalie Kovarova - Lady Concern
Natalie Kovarova – Lady Concern

Negyedik a mindig mosolygó Burucs Borbála és a Nannan-A × Drosselklang II származású Mia Niana. Az eredményhirdetésre szólították még az ifj. Kövy András – Manitu 88 és Kirsten Katarina Packova – Redoutable Kintos Z párosokat, akik Kunné Fekete Alexandrával, a versenybíróság tagjával rázhattak kezet.

47 induló sorakozott fel a CSI 2* Small Tour 125 centiméteres, hibaidős elbírálású döntőjében az Inter Horse Truck díjáért. Nem kevesebb, mint 1200 euró volt a tét.

Nagyon ígéretes volt a hatodikként induló Bandi Zsanett villámgyors hibátlan pályája, de rögtön utána jött Szuhai Rodrigo és Casalcon nyergében átvette a vezetést.

Szuhai Rodrigo - Casalcon
Szuhai Rodrigo – Casalcon

Bandi Zsanett és Quinadore csak néhány tizedmásodperccel csúszott a második helyre.

Bandi Zsanett - Quinadore
Bandi Zsanett – Quinadore

Kovács Noémi és Calinka de Bognar a harmadik helyen búcsúzott a Small Tour sorozattól.

Kovács Noémi - Calinka de Bognar
Kovács Noémi – Calinka de Bognar

Negyedik Janik Anna és Chacezza Girl PS, ötödik és hatodik pedig két olyan páros, akiknek a nevei bizonyára ismerősen csengenek azok számára, akik figyelemmel követték a Gróf Széchenyi István Emlékversenyt az előző napokban: Vigh Letícia – Ibram vh Overlede Goed és Hack Eliza Szonja – Pamela V. Wichenstein. A lovasoknak dr. Szabó Csaba gratulált.

Start- és eredménylisták »

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.