A Szerencsejáték Zrt. a CSIO3*-W-NC EEF SF Nemzetközi Díjugrató Verseny és Világkupa főtámogatója

A Szerencsejáték Zrt. 100%-os állami tulajdonban lévő nemzeti szerencsejáték-szervező gazdasági társaság, Magyarország 19. legnagyobb vállalata. Kínálatában megtalálhatóak a lottójátékok, a sorsjegyek és a sportfogadási termékek. Ehhez az ország egyik legnagyobb értékesítési hálózata társul, több mint 7700 értékesítési ponttal.

A Társaság évről évre jelentős mértékben támogatja a hazai kultúrát, szociális és egészségügyi területeket, valamint a sportot – így a 2024-es CSIO3*-W-NC EEF SF Nemzetközi Díjugrató Verseny és Világkupa megrendezését is. A Társaságnak ajánlott versenyszám, a 155 centiméteres Szerencsejáték Zrt. Nagydíj és Világkupa vasárnap (2024. július 14.) 15:30-tól zajlik majd.

Emellett saját nonprofit leányvállalata szervezésében évről-évre támogatást nyújt számos kulturális, sport, egészségügyi, oktatási, ifjúságvédelmi program megvalósításához. A Szerencsejáték Zrt. kiemelt társadalmi felelősségvállalási programjai keretében sokat tesz azért is, hogy pozitív irányba befolyásolja a fogyatékossággal élő gyermekekkel és felnőttekkel kapcsolatos általános szemléletet.

A lóversenyfogadásról

A lóverseny érvényben lévő szabályrendszerét 300 éve fogalmazták meg. A sport lényege egyszerű: győzzön a leggyorsabb és legjobb ló.
Magyarországon a fogadás szervezésére az állami tulajdonú Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. (MLFSZ Kft.) jogosult, amely a LOVI márkanév alatt kínálja szolgáltatását. A hazai agár- és lóversenyekre való fogadások mellett nemzetközi együttműködés keretében szervezett lóversenyfogadást is kínál a játékosoknak, amelyben 18 ország fogadásszervezői egy közös nyereményalapban gyűjtik a téteket, ezáltal jelentős mértékű nyereményeket elérhetővé téve a játékosok számára.

Lóversenyekre minden nap van lehetőség megtenni a téteket, míg a tavasztól őszig kéthetente a Kincsem Parkban szervezett agárversenyekre szintén fogadhatnak a futamok kedvelői az adott verseny napján.

A LOVI kínálatában szereplő Kincsem+ játék a világ 24 országában, az év szinte minden napján elérhető lóversenyfogadás. Az egy-egy futamon induló 13-20 ló közül kell eltalálni az első öt célba érő lovat. A Kincsem+ az induló lovak vagy a lóversenyek ismerete nélkül is egyszerűen játszható az okos gépi játékmód, a Kincsem+ TUTI segítségével, amikor a játékos nem saját tippeket ad meg, hanem a gép sorsolja a szelvényre a számokat, azaz a megjátszott lovakat. A nyeremény néhány ezer forinttól akár százmillió forintos összegig is terjedhet.
A Kincsem+ futamot minden nap Franciaországban futják, előre meghatározott időpontban, élő televíziós közvetítés mellett, amely interneten, illetve a lottózókban is nyomon követhető.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.