Conquest Kronográf – a Longines EEF Sorozat hivatalos órája Budapesten

A Longines EEF sorozat Budapesten tökéletes alkalom a Conquest kronográf bemutatására. A sportos elegancia és a robusztusság kiegyensúlyozott keverékével a kollekció a bizonyíték a Longines azon elkötelezettségére, hogy az élet minden területére alkalmas órákat készítsen.

A mindennapi óra

1954-ben a Longines bejegyezte a Conquest nevű első órakollekcióját, amelynek márkanevét a Svájci Szellemi Tulajdonjogi Intézet (IPI) védi. A kollekció azóta sokat fejlődött a formatervezés és a technológia révén, de hű maradt eredeti identitásához, és a merészség, a kortárs formatervezés és a sportos elegancia harmonikus keverékét sugározza. Ma a Conquest az órák új generációjával bővül, beleértve egy 42 mm-es kronográf változatot is.

A modell körkörös csiszolt fekete, matt ezüst, napfényes aranyozott és napfényes kék színben kapható. Ezek a színek kontrasztot alkotnak a 3 óránál lévő kis másodperc segédtárcsával és a 6 és 9 óránál lévő számlálókkal. Ezek kiegészítik vagy visszhangozzák a kerámiabetétes tachiméter peremet. A fekete-fehér számlapon a központi kronográf másodpercmutató hegye, valamint a 12 órás és 30 perces számláló piros színű, ami megegyezik a peremen lévő tachiméter jelölés színével.

Minden Conquest óra a Longines rendíthetetlen elkötelezettségét tükrözi a teljesítmény és a kiváló óraművesség iránt.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.