Andrea Herck győzött 145 centiméteren

A csütörtöki versenynap legrangosabb versenyszáma 145 centiméteres magasságon zajlott a Nemzeti Lovardáért Alapítvány díjáért, 4000 euró összdíjazásért. A közönségnek ezúttal sem lehetett oka a panaszra, hiszen 72 versenyző lovagolt a pályára.

Hiába a népes mezőny, a dobogós helyezések sorsa már a verseny első harmadában eldőlt, a szünet után pályára lovagló indulók közül egyedül Angelos Touloupis tudott bekerülni a helyezettek közé.

A leggyorsabb hibátlant a román Andrea Herck és a tíz éves Epsilon de Roulard teljesítette.

Andrea Herck - Epsilon de Roulard
Andrea Herck – Epsilon de Roulard

Kicsivel több, mint egy másodperccel lemaradva vágtatott át a célvonalon Equitron Melody vd Smidshoeve nyergében az osztrák Gerfried Puck.

Gerfried Puck
Gerfried Puck

Honfitársa, Christoph Obernauer Kleons Can Fly nevű heréltjével hajszálnyi lemaradással csúszott a harmadik helyre.

Christoph Obernauer - Kleons Can Fly
Christoph Obernauer – Kleons Can Fly

Negyedikként indult és a negyedik helyen is zárt a ciprusi Alexa Stais és Coleccini nevű kancája. Ötödik az a páros, akit az elmúlt években jó néhány eredményhirdetésen láthattunk már a Nemzeti Lovardában: Angelos Touloupis és Lord Mexx, hatodik pedig a német Philip Rüping – Qualchaton PS.

A lovasok a díjakat Karig Gábortól, a Nemzeti Lovardáért Alapítvány alapítójától vehették át, a versenybíróság nevében Karin Schindele gratulált.

A verseny péntek reggel a fiatal lovak versenyszámával folytatódik az az Immunovet Díjáért.

A verseny főtámogatója a Szerencsejáték Zrt.

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Krisztina Hajdu

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.