Lázár Vilmos, a Magyar Lovassport Szövetség Elnökének köszöntője

„Ha az ünnep elérkezik, akkor ünnepelj egészen.
Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata.”
Márai Sándor

Tisztelt Vendégeink! Kedves Lovas Barátaim!

Kettős ünnepre hívtuk, vártuk Önöket!
Ünnep számunkra, hogy a Longines EEF Series közép döntőjén itt Budapesten Európa legjobb lovasai állnak starthoz.
Ünnep, mert a Magyar Lovassport Szövetség az idén ünnepli megalakulásának 100-ik évfordulóját és a Nemzeti Lovarda az idei évben is a legrangosabb nemzetközi díjugató verseny otthona.

Az ünnepeket nem csupán a naptárakban írják piros betűkkel, hanem az ilyen és hasonló események, az örömteli találkozások teszik felemelővé.

A most már hagyományos CSIO versenyeinket, a lovasszakma és a nagyközönség évről évre élénk érdeklődéssel kíséri. A rekordszámú versenyző, a kitüntető érdeklődés arra utal, hogy Budapesten starthoz állni – rangot jelent. E lovasesemény lovassportunk társadalmi elismertségét erősíti.

Szeretnénk remélni, hogy a régiónk kiemelt versenye, a szigorú megmérettetés egyre közelebb viszi a magyar díjugratósportot az európai élvonalhoz.

Az idén február 28-án lovasünnepet ültünk, a magyar lovassport intézményes megalakulásának 100 éves születésnapját. Az ünnepség kivételes volt, hiszen két olimpiai kvótaszerző sportolót is ünnepeltünk e napon. Az izgalmak számukra néhány hét múlva kezdődnek.
Azonban az itt megjelent díjugratóknak az előttünk álló hétvégén a Longines EEF Series döntőjébe való bekerülés a cél.

Tisztelt Vendégeink!

Köszönöm, hogy elfogadták meghívásunkat.

Érezzék jól magukat nálunk.

A versenyzőknek és a nemzetek csapatainak sok sikert, a bírói karnak jó munkát, a közönségünknek sportélményekben gazdag,
kellemes kikapcsolódást kívánok.

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.