Szeretettel köszönti a CSIO3*-W-NC EEF SF Nemzetközi Díjugrató Verseny és Világkupa résztvevőit és közönségét a Longines

Hölgyeim és Uraim, a lovassport kedves barátai,

A Longines vezetősége nevében szívélyesen üdvözlöm Önöket a 2024-es Longines EEF sorozat tizedik állomásán Budapesten. A Longines büszkén mutatja be a verseny csúcspontját, a Longines EEF sorozat versenyszámát július 12-én, pénteken. Az Európai Lovas Szövetséggel való szoros együttműködés révén sok nagyszerű sportpillanatot és egyedülálló élményt ígérünk Önnek.

A várva várt esemény címadó partnereként, hivatalos időmérőjeként és hivatalos órájaként alig várjuk, hogy támogathassuk a sportág legkiválóbb versenyzőit, és részt vehessünk a lélegzetelállító versenyek négy napján, július 11. és 14. között.

Ebből a különleges alkalomból büszkén mutatjuk be az esemény hivatalos óráját, a Conquest kronográfot. A sportos elegancia és a robusztusság kiegyensúlyozott keverékével a kollekció a bizonyíték a Longines azon elkötelezettségére, hogy az élet minden területére alkalmas órákat készítsen.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, a lovassport kedves barátai, kívánjuk, hogy sok emlékezetes és érzelmes pillanatot éljenek át itt Budapesten.

Matthias Breschan
Longines vezérigazgató

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Borítókép: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.