Theo Ploegmakers, az Európai Lovas Szövetség (EEF) elnökének köszöntője

Az Európai Lovas Szövetség nevében örömmel üdvözlöm Önöket ismét Budapesten, a Longines EEF sorozat második elődöntőjén.

Nyolc fantasztikus selejtezőn vagyunk túl, ahol a csapatok bejuthattak ebbe az elődöntőbe, és nagy öröm volt, hogy számos új nemzetet üdvözölhettünk, akik idén először vesznek részt a sorozatban. A sorozat célja, hogy a lovasoknak, lovaiknak és nemzeti szövetségeinknek lehetőséget biztosítson arra, hogy csapatként versenyezzenek, így még több élvonalbeli párost állíthassanak ki a jövőbeli bajnokságokra. Minden lovas számára hatalmas pillanat, ha a Nemzetek Díjában a csapat tagjaként képviselheti országát, és minden lovasnak sok sikert kívánok ehhez.

Ezek a versenyek nem jöhetnének létre a nemzeti szövetségek, a szervezőbizottságok, a hivatalos személyek és az önkéntesek támogatása nélkül, hogy csak néhányat említsek az érintettek közül. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon működik az Equestrian Young Leaders Europe (EYLE) programunk, amelynek keretében a fiatalok számos területen tanulhatnak, elsajátítva a legfontosabb lovas ismereteket és fejleszthetik önbizalmukat, kommunikációs és vezetői képességeiket. Az EYLE Program résztvevői közül néhányan megtapasztalhatták, milyen egy ilyen rangos rendezvény lebonyolítása, és köszönjük barátainknak a Nemzeti Szövetségben, hogy ezt lehetővé tették, és inspirálták a lovas ágazat jövőbeni vezetőit.

Mindenkinek kellemes hetet kívánunk itt Budapesten, és kíváncsian várjuk, mely nemzet lovasai váltják meg belépőjüket a döntőre!

Theo Ploegmakers, az EEF elnöke

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Borítókép: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.