Olasz győzelem Horse Trans Cargo díjában

A CSIO***-W Nemzetközi Díjugrató Világkupa és Nemzetek Díja Csapatverseny második versenyszáma a Horse Trans Cargo díjáért zajlott 140 centiméteren, ahol összesen 57 páros mérte össze tudását a 2.560 eurós összdíjazásért.

Az elsőként rajthoz álló ifj. Máté István remekül kezdett egy gyors hibátlan pályával Fly Boy nevű lovával, így sokáig a mezőny élén állt, míg Szuhai Péter át nem vette a vezetést Chilling Outtal. A kilátogató nézők másfél órán keresztül drukkolhattak, hogy így maradjon a sorrend, ami kettős győzelmet jelentett volna hazánk számára, de végül az olasz színekben versenyző Francesco Turturiello szenzációs időeredménnyel ért célba, így Francesco Turturiello, Szuhai Péter és ifj. Máté István lett a végső sorrend.

Francesco Turturiello – Diraba

Szuhai Péter – Chilling Out

Ifj. Máté István – Fly Boy

A Szilvásvárad Masters nagydíjának harmadik helyezettje, Angelique Hoorn végzett a negyedik helyen Heaven of Romance nyergében, aki a kiváló Expectation of Romance anyai testvére, így feltehetőleg nagy jövő vár még rá ebben a sportban. Ötödik helyen a görögök egyik legjobbja, Aggelos Touloupis ért célba, megelőzve a fiatal lovas válogatottunk tagját, Bognár Dórát és Kronoszt, ifj. Máté Istvánt másik lovával, I’m Special RV-vel, és Zárug Annamáriát Coolmannel.

A lovasoknak a versenybíróság nevében Szabó Csaba, illetve a Horse Trans Cargo Kft. igazgatója, Lengyel Róbert gratulált.

A verseny élő közvetítése megtekinthető a következő oldalakon:

Start- és eredménylisták  »

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.