Francesco Turturiellóé a Concorde díja

A CSIO***-W Nemzetközi Díjugrató Világkupa utolsó előtti versenyszáma a Concorde díjáért zajlott 140 centiméteren, ahol közel 30 páros állt rajthoz az 5.000 eurós pénzdíjért. Sok hibátlan lovaglás született, ennek ellenére mégsem voltak egymáshoz közeli időeredmények, az élmezőnyben több mint egy másodperces különbségekkel értek célba a lovasok.

A versenyszám győztese az olasz válogatott lovas, Francesco Turturiello lett, aki a pénteki Nemzetek Díjában már az ezüstéremhez segítette csapatát egy szép dupla hibátlannal, de most megmutatta, hogy a sebességgel sincs problémája. Revansot véve a győztes németeken válogatottuk két tagját, Philipp Schulze Topphoffot és Sophie Hinnerst maga mögé utasítva, villámgyors pályával magabiztosan vitte haza a győztesnek járó serleget.

Francesco Turturiello – Diraba

Philipp Schulze Topphoff – Carla

Sophie Hinners – Grace WB

Negyedik helyen Angel Niagolovnak gratulált Régely Károly a Concorde képviseltében.

Legjobb hazai eredménnyel a fiatal lovas válogatott kerettag, Szuhai Péter zárta a versenyt, aki a nyolc éves Chilling Outtal ötödik, míg Mráz Tamás és a magyar tenyésztésű BN Silver a hatodik helynek örülhetett. A helyezettek között végzett még szintén hibátlan lovaglással Czékus Zoltán és Kovács Csaba is.

Kovács Csaba – Coco Bongo Boy

A verseny élő közvetítése megtekinthető a következő oldalakon:

Start- és eredménylisták  »

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.