Magyar himnusz a mamut mezőnyben

A versenyen résztvevő közel húsz ország lovasa részt vett a középkör 140 centiméteres, kétfázisos versenyszámában. 106 lovaglást,igazán változatos sportot láthatott a közönség, akik idén ingyenléphetnek be a Nemzeti Lovarda arénájába. A Nemzetközi Lovas Szövetség szabálya szerint száz induló fölött a mezőnyt ketté osztják, és két csoportban hirdetnek eredményt.
A magyar lovasok minden várakozást túlteljesítve, kitűnően szerepeltek a Főváros legpatinásabb egyesülete, a Budapesti Lovas Klub díjáért kiírt számban. A leggyorsabb lovas Krucsó Szabolcs volt a 11 éves Chacco Boyjal, őt követte a luxemburgi Victor Bettendorf Colchique du Gibet-vel. Ugyancsak dobogós helyen végzett Czékus Zoltán a Justboy apaságú Kronosszal és Horváth Balázs 8 éves fekete kancájával, PM Dianával, akik századmásodpercre egyforma idővel értek célba. A lengyel David Kubiak Anastaciával és rutinos lovasunk, Szász Attila Prinz Juniorral került még a két csoport helyezettjei közé.

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.