Görög győzelem a Sauska Pincészetek Díjában

Fordulatokban gazdag versenyt hozott a Sauska Pincészetek díjáért kiírt 130 centiméteres kétfázisos versenyszám, ami a CSI***-W Nemzetközi Díjugrató és Olimpiai Kvalifikációs Csapatverseny pénteki napjának második versenyszáma volt. A legjobb nyolc között végzett lovasok közül hatan is hazánkat képviselték.

A görög válogatott tagja, Panagiotis Koutsogiannis volt a leggyorsabb, második helyre szorítva Cser Attilát és a Dr. Reményik Andrea által tenyészett Sifut.

Krucsó Szabolcs megismételte a tegnapi harmadik helyezését, de ezúttal másik lovával, a szintén magyar tenyésztésű Lady Winnerrel érte el ezt.

A fiatal ló kategóriában is helyezett Czékus Zoltán és Zárug Annamária végeztek a negyedik és az ötödik helyeken. Hatodik lett a litván csapatot erősítő Irmantas Grikienis Captain Morgan nyergében. Helyezett lett még magyar részről Faluhelyi Ádám és Rezgő Zoltán is, mindketten mindkét nap hibátlanul lovagoltak.

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Start- és eredménylisták >>

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.