Járványvédelmi intézkedések a CSI***-W Budapest Díjugrató Világkupán

A CSI***-W Budapest Díjugrató Világkupa egy igazán különleges lehetőség, hogy az idei rendhagyó évben is ünnepelhessük a lovassportot. Ugyanakkor kiemelten fontos, hogy betartsuk a járványvédelmi intézkedéseket, garantálva ezzel a versenyre kilátogató nézők, a versenyzők és segítőik, és nem utolsó sorban a szervezők egészségét és biztonságát. Ezért a rendezvényen az alábbi járványvédelmi intézkedések betartása mindenki számára kötelező.

  • A rendezvényre való belépés előtt testhőmérséklet-mérés történik. A hőemelkedés, illetve a láz a belépést kizáró tényező.
  • A rendezvényre való belépés ingyenes, de a belépéskor regisztrációhoz kötött. Minden néző nevét, telefonszámát és e-mail címét regisztráljuk belépéskor.
  • A rendezvény teljes területén kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, különös tekintettel a zárt helyiségekre (mosdók, vendéglátó egység, versenyiroda, istállók, stb.)
  • Kérjük, hogy tartsa meg a 1,5 méteres védőtávolságot a rendezvény teljes területén – a lelátókon és a vendéglátó egységben is.
  • Kérjük, hogy a használt maszkokat a kijáratnál található kukákba szíveskedjen helyezni.

A rendezvény területén több helyen kézfertőtlenítő állomásokat helyeztünk el, kérjük, használják ezeket igény szerint.

A minden résztvevő számára biztonságos körülmények megteremtése érdekében a rendező fenntartja a jogot a nézői létszám korlátozására.

A rendezvényt az érdeklődők otthonuk kényelméből is figyelemmel kísérhetik. A versenyszámokat a Riderline folyamatosan élőben közvetíti:

A legrangosabb versenyszámok az M4 Sport csatornán is láthatóak lesznek.

Vigyázzunk egymásra!

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.