Ifj. Szuhai Gyula az U25 legjobbja

A Gróf Széchenyi István Emlékverseny a VIP, a Silver és a Gold Tour középdöntőjével folytatódott, valamint debütáltak a 120 centiméteren versenyző Bronze Tour versenyzői is.

Román győzelem a VIP Tourban

A 110 centiméteren megrendezett VIP Tourban a korábban harmadik helyen végző páros, Catalina Sfetea és Dyra most nem bízta a dolgot a véletlenre, a páros magabiztos lovaglással vette át a vezetést Nyíri Anna Jázmin és Hermann Zsófia előtt, így a román himnusz csendült fel az eredményhirdetésen.

A Talent Program versenyzője, Koltai Zorka végzett a negyedik helyen megelőzve a Prosper Lovasklub színeiben versenyző Demeter Zsófiát és a Füzér Gábor által felkészített Pintér Zsófi Csengét.

Bohák-Debreczeni Éva duplázott a Bronze Tourban

A többszörös amatőr bajnok, Bohák-Debreczeni Éva újra csúcsformában van, hiszen ebben az 54 lovast számláló nemzetközi mezőnyben mindkét lovával dobogós helyen végzett. Cortezzel az élen, míg Sáripuszta Hadnagy nevű lovával a harmadik helyen.

Kiss Maja ezúttal Bob De Bouwert lovagolta és másodikként zárt.

Kiss Lizanna az ötödik Chaccoval, éppen csak lemaradva a negyedik helyen végző Szabó Krisztinától.

Ifj. Szuhai Gyula az U25 kategória legjobbja

Az U25-ös versenyszám 130 centiméteres pályája nem okozott gondot a hazai fiatal tehetségeinknek, így villámgyors pályákkal a négy legelőkelőbb helyezésnél is magyar lovasnak szólt a taps az eredményhirdetésen. Az elődöntőhöz képest egy helyet javítva ifj. Szuhai Gyula végzett az élen szenzációs időeredménnyel.

A másodikként záró Nagy Júlia és az őt követő Lehotai Máté több mint három másodperccel volt lassabb a második fázisban.

Negyedik helyen végzett Gimesi Lorena, megelőzve Maria Alexandra Romant és Csetényi Leát.

Start- és eredménylisták >>

Fotó: Hajdu Krisztina/Lovasfoto.hu

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.