Az Európai Lovasszövetség elnökének köszöntője

Nagy örömömre szolgál, hogy újraindítottuk a 2021. évi Longines – Európai Lovasszövetség versenysorozatát azután, hogy a Covid-19 világjárvány miatt a nemzetközi lovassport hosszú szünetre kényszerült.

A háromcsillagos Nemzetek Díja sorozat koncepciója az, hogy a csoportokba sorolt nemzetek közül a lehető legtöbben vehessenek részt a különböző regionális minősítőkön. Szeretnénk sok európai csapatnak kihívást jelentő versenyzési lehetőséget biztosítani, valamint szeretnénk a szervezőknek és hivatalos személyeknek is megadni azt a hátteret, amit megérdemelnek. A csapatvezetőket arra kértük, hogy fiatal lovasokat, illetve hölgyeket is válogassanak be csapataikba. Célunk, hogy a Longines EEF versenysorozat és az azt megkoronázó finálé az európai díjugrató sport fejlesztését és népszerűsítését szolgálja.

Sok sikert kívánunk a budapesti szervezőbizottságnak, és szeretnénk köszönetet mondani minden együttműködőnek, különös tekintettel szponzorunkra, a Longines-ra.

Theo Ploegmakers
Az EEF elnöke

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.