Az Inter Horse Truck díjával vette kezdetét a CSIO***-W Nemzetközi Díjugrató Világkupa és Nemzetek Díja Csapatverseny

A fiatal lovak versenyszámával vette kezdetét a CSIO***-W Budapest nemzetközi díjugrató verseny 45 párossal a startlistán. Az Inter Horse Truck díjában először a hatéves lovak léptek pályára 125 centiméteres magasságon, majd öt centiméteres emelést követően a hét éves lovak következtek ebben a 2000 euro összdíjazású hibaidős versenyszámban.

Rendkívül szoros volt a verseny az élmezőnyben, hiszen három lovas is egy másodpercen belüli eredménnyel ért célba, így a gyors lovaglásokat követően minden szem a kijelzőre tapadt, várva, hányadik helyet mutatja a kivetítő.

A versenyt végül a hét éves Javenda nyerte, Andrius Petrovassal a nyergében, megelőzve Je Suis Special BMG-t és Ivaylo Bonevet.

Andrius Petrovas – Javenda

Ivaylo Bonev – Je Suis Special BMG

A versenyzőknek a nemzetközi versenybíróság képviseletében Schlezák Melinda és Kovács Csaba, az Inter Horse Truck Kft ügyvezető igazgatója gratulált.

A Horses For Sale Kft. lovai hétről-hétre kiválóan szerepelnek, és most sem okoztak csalódást, hiszen a legjobb magyar eredménnyel Szuhai Rodrigo és Jayjay végzett a harmadik helyen, megelőzve testvérét, ifj. Szuhai Gyulát Edward Z nevű lovával, és csapattársukat, Berkes Mátét, aki Cornetet lovagolta.

Szuhai Rodrigo – Jayjay

A hatodik helyezettnek járó szalagot Alessandra Reich vihette haza Anyway van het Kervijnhof Z-tel, megelőzve a legjobb magyar tenyésztésű lovat, Miami de Gardert, nyergében tenyésztőjével, Burucs Borbálával.

A verseny élő közvetítése megtekinthető a következő oldalakon:

Start- és eredménylisták  »

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.