Horváth Balázs harmadik a Lipóti Pékség díjában

A Lipóti Pékség díjáért megrendezett 140 centiméteres versenyszámban 45 lovas állt rajthoz a 3000 euros összenyereményért.

Hazai versenyzőink kiválóan helyt álltak, sok szép hibátlan pályával örvendeztetve meg a közönséget. A svájci válogatott lovas, Aurelia Loser volt most a leggyorsabb, több mint két másodperces előnnyel ért célba a második helyen végző olasz Francesco Turturiellóhoz képest, akit szintén láthatunk a kettő órakor kezdődő Nemzetek Díjában.

Aurelia Loser – Blow Up de Banuel

Francesco Turturiello – Diraba

 

Horváth Balázs – PM Quintera

Harmadik helyen Horváth Balázs a magyar tenyésztésű PM Quinteraval, megelőzve a Szilvásvárad Masters nagydíjának győztes párosát, Uhr Baumant és Larisalt. Ifj. Szabó Gábor végzett az ötödik helyen új lovával, Mezőhegyes Chabalával, Szuhai Gyula előtt, aki a 7 éves Shiaradot lovagolta. A helyezettek között végzett még ifj. Máté István és Fly Boy, valamint ifj. Szabó Gábor és másik lova, Valentina by Boris.

Az eredményhirdetésen gratulált Schlezák Melinda zsűrielnök, és Tóth Péter a Lipóti Pékség Kft. tulajdonosa.

A verseny élő közvetítése megtekinthető a következő oldalakon:

Start- és eredménylisták  »

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.