Szuhai Rodrigónak és Jayjay-nek szólt a himnusz a Magyar Sportlótenyésztők Egyesületének díjában

A fiatal lovak versenyszámának középdöntője 2000 euros összdíjazással a Magyar Sportlótenyésztők Egyesületének díjáért került megrendezésre.

A csütörtökihez hasonló módon jobbnál-jobb pályák születtek, hiszen kiváló hat és hét éves lovak álltak rajthoz ebben a versenyszámban. A párosok fele hibátlanul teljesítette mindkét fázist, így nagyon szoros versenyben dőlt el, hogy ki az, aki a helyezettek között fog végezni.

Sokáig Bulgária lovasa, a korábbi második helyezett Ivaylo Bonev állt az élen, de aztán jött a mindössze 12 éves Szuhai Rodrigo, és nem hagyott kétséget afelől, hogy csütörtöki dobogós helyezése nem csak a véletlen műve. A hét éves Jayjay-vel szenzációs pályával magabiztosan nyerte a versenyszámot, így a CSIO***-W Nemzetközi Díjugrató Világkupa és Nemzetek Díja Csapatverseny pénteki napja a magyar himnusszal vette kezdetét. Második helyen Andrea Herck végzett Epsilon de Roularddal, megelőzve Ivaylo Bonevet Je Suis Special BMG és Othello van de Vlasbloemhoeve nevű lovaival.

Szuhai Rodrigo – Jayjay

Andrea Herck – Epsilon de Roulard

Ivaylo Bonev – Je Suis Special BMG

A helyezettek között végzett még Berkes Máté is Cornettel, illetve ifj. Máté István is Chacco Sz nevű lovával.

A díjátadón gratulált dr. Jármy Miklós, az MSLT elnöke, és dr. Szabó Csaba a versenybíróság képviseletében.

A verseny élő közvetítése megtekinthető a következő oldalakon:

Start- és eredménylisták  »

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.