Osztrák lovas vitte el az M4 Sport díját

Az M4 Sport díjával vette kezdetét a CSIO***-W Nemzetközi Díjugrató Világkupa utolsó napja 135 centiméteren.

A lovasok vadász elbírálásban versenyeztek, aminek lényege, hogy a verőhibák négy másodperces időbüntetést jelentenek, ami hozzáadódik az időeredményhez. A versenyszám díjazása 2.800 euró volt, ami az első 12 lovas között került kiosztásra.

A versenyszám győztese az osztrák színekben versenyző Christoph Obernauer volt, aki 66,82 századmásodperces időeredménnyel ért célba Clooneyval.

Christoph Obernauer – Clooney

Második helyen Andrius Petrovas végzett, aki a legjobb idővel teljesítette a pályát, viszont egy verőhiba következtében lecsúszott az első helyről. Gyorsaságának köszönhetően azonban, még így is az élmezőnyben zárt, és a második helyet tudta megszerezni Lidija Grum előtt.

Andrius Petrovas – Gigollo

Lidija Grum – LG Vettori

Czékus Zoltán egy nyugodt pályával az ötödik helyet tudta megszerezni a 8 éves Carundyval, megelőzve fiatal lovas válogatottunk tagját, Bognár Dórát, aki villámgyorsan teljesítette a pályát, viszont egy verőhiba miatt a hatodik helyre sorolták vissza. Nyolcadik helyen pedig a Fábiáncsics Horses SE versenyzője, Faluhelyi Ádám ért célba a szintén nyolc éves Noblesse vd Donkhoeve-vel, megelőzve csapattársát, a szintén hibátlanul teljesítő Lehotai Mátét és Vándor Zsófiát.

A verseny élő közvetítése megtekinthető a következő oldalakon:

Start- és eredménylisták  »

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.