Bodnár Annabell nyerte a VIP Tour döntőjét

A Széchenyi István Emlékverseny szombati napján tartották a VIP tour 115 centiméteres döntőjét a Baileys díjáért, 46 párossal a startlistán. A szám különlegessége volt, hogy csak hölgyek álltak rajthoz, akik közül 19 hibátlan lovaglás született, így népes összevetésben dőlt el a helyezések sorsa. Ahogy várható volt, nagyon szoros eredmények születtek, így a helyezések csupán tizedmásodperceken múltak sok esetben.

Az összevetés után a leggyorsabb pályát Füzér Gábor tanítványa, Bodnár Annabell mutatta be Comedy Star nevű lovával, megelőzve Oláh Mira Karinát Sárkány Zsolt felkészítésében.

Bodnár Annabell - Comedy Star
Bodnár Annabell – Comedy Star
Oláh Mira Karina - Tailormade Carembar Blue
Oláh Mira Karina – Tailormade Carembar Blue

Harmadik helyen a Cseszterlint Lovasklub versenyzője, Pusztai Lili végzett Tatai Lili Letta és Bölecz Virág Ráhel előtt. Hatodik helyen pedig a Szarvas Júlia – Avatar párost köszönthettük.

Pusztai Lili - Stakkauer
Pusztai Lili – Stakkauer

Magyar tenyésztésű lovak a fiatal lovak középdöntőjének dobogóján

A Pavo Lótündér díjáért rendezték a fiatal lovak 125-130 centiméteres középdöntőjét. Hat- és hétéves lovak álltak starthoz ebben a versenyszámban, akik közül az egyedüli, aki 70 másodpercen belüli idővel teljesítette a pályát, Varga Balázs volt saját tenyésztésű ménjével, Jailbirddel.

Varga Balázs - Jailbird
Varga Balázs – Jailbird

Második helyen a Kondor Ferenc által tenyészett 6 éves kanca, Vanda végzett Mráz Tamással a nyergében, Hegedűs Kristóf és Kurszán előtt.

Mráz Tamás - Vanda
Mráz Tamás – Vanda
Hegedűs Kristóf - Kurszán
Hegedűs Kristóf – Kurszán

Negyedik helyen Kovács Roland ért célba Katerina PSZ nevű lovával, megelőzve az ötödik és hatodik helyen végző Budai Virágot, Lady In Red HX és Ecstasy D nevű lovaival.

Berkes Máté a Bronze Tourban a leggyorsabb

A Bronze Tour kétfázisos középdöntőjében 57 páros teljesítette a 120 centiméteres pályát, akik közül Berkes Máté volt a leggyorsabb Messenger Rouge Sz nevű lovával, megelőzve Zárug Annamáriát és Babos Grétát, akik az első fordulóban is a dobogón végeztek.

Berkes Máté - Messenger Rouge Sz
Berkes Máté – Messenger Rouge Sz
Zárug Annamária - Firefly
Zárug Annamária – Firefly
Babos Gréta - Timpex Inka
Babos Gréta – Timpex Inka

Negyedik helyen Füzér Gábor, ötödiken Osztovits Péter, míg hatodikon a cseh színekben versenyző Lucie Kumarova végzett.

Program »

Start- és eredménylisták »

A verseny élő közvetítése megtekinthető a következő oldalakon:

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.