Izgalmas versenyszámokkal indult a CSIO3*-W Budapest

Kezdetét vette az év legrangosabb hazai díjugrató eseménye, a CSIO***-W Nemzetközi Díjugrató Világkupa és Nemzetek Díja Csapatverseny a Nemzeti Lovardában.

Görög győzelem a Lipóti Pékség díjában

A fiatal lovak versenyszámával vette kezdetét a verseny 42 párossal a startlistán. A Lipóti Pékség díjában először a hatéves lovak léptek pályára 125 centiméteres magasságon, majd öt centiméteres emelést követően a hétéves lovak következtek ebben a 2000 euró összdíjazású hibaidős versenyszámban. A versenyben határozott időfölénnyel ért célba a görög színeket képviselő Angelos Touloupis a 6 éves Kannandillóval, míg a második és harmadik helyen két osztrák lovas hölgy végzett: Alessandra Reich Galadermie PP Z nevű lovával, és Katharina Rhomberg Zarzuela Old-val.

Angelos Touloupis - Kannandillo
Angelos Touloupis – Kannandillo
Alessandra Reich - Galadermie PP Z
Alessandra Reich – Galadermie PP Z
Katharina Rhomberg - Zarzuela Old
Katharina Rhomberg – Zarzuela Old

Negyedik helyen, egyben legeredményesebb hazai tenyésztésű lóként a Czuczi István tulajdonában álló Honeymoon IC végzett Kovács Henrivel a nyergében, megelőzve a Hermann család lovát, MR. Brown-t, akit Técsy Attila lovagolt. Hatodik lett Németország színeiben Emile Karim Fares és Loverelia.

Buza Patrik Zoltán nyerte a Horse Trans Cargo díját

A második versenyszám a Horse Trans Cargo díjáért zajlott 135 centiméteren, ahol összesen 49 páros mérte össze tudását a több mint 2.000 eurós összdíjazásért.

A Krucsó Lovasklub versenyzői remek teljesítményt nyújtva szerezték meg az első két helyet, hiszen Buza Patrik Zoltán volt a leggyorsabb Janieta VDL-lel, megelőzve a Carusót lovagló Krucsó Szabolcsot.

Buza Patrik Zoltán- Janieta VDL
Buza Patrik Zoltán- Janieta VDL
Krucsó Szabolcs - Caruso
Krucsó Szabolcs – Caruso

Nagyon szoros versenyben további hazai helyezések születtek, hiszen Weinhardt Virág lett a harmadik Equest Cha Cha nevű lovával, ifj. Lázár Zoltán pedig a negyedik Candide nyergében.

Weinhardt Virág - Equest Cha Cha
Weinhardt Virág – Equest Cha Cha

A hollandok versenyzője, Teddy Van de Rijt lett az ötödik, megelőzve Christoph Obernauert.

A lovasoknak a versenybíróság nevében Ana Maria Jordao, illetve a Horse Trans Cargo Kft. igazgatója, Lengyel Róbert gratulált.

Tovább a verseny részletes programjára »

Start- és eredménylisták »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.