Német győzelemmel indult az utolsó versenynap a budapesti CSIO-n

140 centiméteres magasságon zajlott a budapesti CSIO3*-W utolsó előtti versenyszáma a Technológiai és Ipari Minisztérium díjáért.

A 24 indulót 12 akadály és 14 erőkifejtés várta a pályán, közülük 7 párosnak sikerült hibátlanul teljesítenie a feladatot. A leggyorsabb a német David Will volt Mexico nyergében, így korábbi második helyüket megjavítva győzelemmel zárták a hétvégét.

David Will (GER) - Mexico
David Will (GER) – Mexico

A második helyen ifj. Szabó Gábor végzett Szombati Gyula lovával, Chacrinue-val, így a szám legeredményesebb magyar lovasaként ő vehette át a Premium Horse Feeds Hungary különdíját Bardóczky Veronikától.

Ifj. Szabó Gábor (HUN) - Chacrinue
Ifj. Szabó Gábor (HUN) – Chacrinue

A harmadik helyen is magyar lovasnak szólt a taps, ifj. Szuhai Gyula és Cornet az osztrák Katharina Rhomberget, a svájci Elian Baumannt és Mráz Tamást utasította maga mögé.

Ifj. Szuhai Gyula (HUN) - Cornet
Ifj. Szuhai Gyula (HUN) – Cornet

A győzteseknek és helyezetteknek a nemzetközi versenybíróság nevében Schlezák Melinda, valamint dr. Budai Gyula miniszteri biztos gratulált.

Tovább a verseny részletes programjára »

Start- és eredménylisták »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.