Szlovák győzelem a fiatal lovak versenyszámában, Kovács Roland az élen a Bronze Tourban

A fiatal lovak versenyszámával vette kezdetét a CSIO3*-W-NC EEF SF Nemzetközi Díjugrató Verseny és Világkupa csütörtök reggel. A versenyszám összdíjazása 2000 euró volt. A 445 méter hosszúságú pályán 11 akadály, 12 erőkifejtés várta az 55 indulót.

Először a hatéves lovak léptek pályára 125 centiméteren, majd a szünetet követően már 130 centiméterre emelkedett az akadályok magassága a hétéves korosztály számára.

A négynapos versenyhétvége első tiszteletkörét a szlovák színeket képviselő David Horvath és a magyar tulajdonban lévő hatéves, Ibolensky × Heartbreaker származású Nibolensky vezethette.

A második és harmadik helyezést Mráz Tamás szerezte meg I’m Georgia Blue PS és Cornet Champion-N nevű lovaival.

Mráz Tamás
Mráz Tamás

Negyedik a görög Angelos Touloupis és Domino Z.

A lovasoknak Szabó Csaba, a versenybíróság tagja gratulált.

41 induló sorakozott fel a CSI1* Bronze Tourban az MTVA díjáért. A 125 centiméteres magasságú versenyszám összdíjazása 1000 euró volt. A lovasoknak Bernardo Costa Cabral pályáján 11 számozott akadályt kellett leküzdeniük 12 erőkifejtéssel.

A mezőny felének sikerült hibátlanul teljesíteni a pályát. A fordulatos versenyszámban sorra vették át egymástól a vezetést a lovasok. A leggyorsabb hibátlant Kovács Rolandtól és Lagretta HB nevű kancájától láthatta a közönség.

Kovács Roland - Lagretta HB
Kovács Roland – Lagretta HB

A győztes páros mögött mindössze négy tized másodperccel lemaradva a második helyen zárt Simicska Anna és Dante, harmadik Szuhai Péter és a hét éves My Concept PS.

Simicska Anna - Dante
Simicska Anna – Dante
Szuhai Péter - My Concept PS
Szuhai Péter – My Concept PS

További helyezettek: Mécs Emma – PM Chaccera, Bodnár Annabell – Lay Your Love on Z, ifj. Kövy András – Manitu 88.

A lovasoknak Jean-Paul Quintin, a versenybíróság francia tagja gratulált.

A verseny főtámogatója a Szerencsejáték Zrt.

Tovább a verseny részletes programjára »

Jegyinformáció »

Fotó: CSIO Budapest / Krisztina Hajdu

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.