Magyar győzelemmel indult a CSI***-W Nemzetközi Díjugrató és Olimpiai Kvalifikációs Csapatverseny

Nem is indulhatott volna jobban a CSI***-W Nemzetközi Díjugrató és Olimpiai Kvalifikációs Csapatverseny első napja, ugyanis az elsőként megrendezésre kerülő, 130 centiméterre kiírt hibaidős versenyszámban kizárólag magyar lovasok végeztek a pontszerző helyeken.

A mindössze 21 éves Ágoston Csenge fantasztikus lovaglással utasította maga mögé a felnőtt mezőnyt tíz éves kancájával, Cassiona D.L.-el, ezzel megszerezve első jelentős nemzetközi győzelmét.

A lovasnak gratulált a versenybíróság képviseletében Bohumil Rejnek úr, illetve a Magyar Lovas Szövetség alelnöke, Szotyori Nagy Kristóf.

Második helyen végzett Márki Zoltán H.CS.R. Centerrel, megelőzve a tavaly az év lovasának választott Krucsó Szabolcsot, aki ezúttal Chaccobot lovagolta.

Egy másik fiatal hölgyet is a helyezettek között üdvözölhettünk, hiszen a 16 éves Plavecz Szabrina, a bábolnai Middle Tour győzelme után most a negyedik helyet tudta megszerezni Kriályhágóval.

Fiatal hazai tenyésztésű lovaink is remekül szerepeltek: a nyolc éves Sifu végzett az ötödik helyen Cser Attilával a nyergében, egy tizeddel megelőzve a szintén nyolc éves El Capitant és Técsy Attilát, illetve a hét éves Clintapointot Szuhai Gyulával a nyergében.

Fotó: CSIO Budapest / Hajdu Krisztina

Start- és eredménylisták >>

Comments are closed.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.